Leer ons kennen.

Wat we doen.

Margareth Lake is een bemiddeling en videomarketing bureau die zich richt op verschillende sectoren. Hierin houden wij als organisatie bezig met het vervullen van zowel de wensen van haar klanten als van haar kandidaten. Zo helpen wij organisaties met het uitzetten van een strategisch aannamebeleid of helpen we simpel weg met het opstellen van een vacature. Kortom we bieden ondersteuning waar nodig.

Naast de bemiddeling proberen wij altijd verder te kijken hoe wij iedereen op een unieke manier kunnen ondersteunen en dit doen we door middel van videomarketing en zendtijd in verschillende zakelijke programma’s op nationale en regionale zenders. Voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland. 

Wij zijn bieden onze klanten een uitgebreide pakket van televisieoptredens, social-media campagnes en recruitment. Hiermee kunnen we de publiciteit en werving & selectie campagnes versterken. 

Margareth Lake Group.

Ons verhaal begint in 1970 toen Margaret Lake haar eerste match maakte tussen een kok en een restaurant, sindsdien heeft Margareth Lake dit voor meerdere kandidaten en bedrijven.

Door de jaren heen is Margareth zich gaan specialiseren in verschillende financiële studies waarin ze zelf als accountant aan de slag ging. Vanwege haar uitstekende boekhoudkennis en haar enorme cijferknobbel kon ze de link tussen financial en werkgever makkelijk maken. Ze begreep de taal van de financials en de behoefte van de werkgevers.

Missie.

Het creëren van een positieve impact op unieke manier op zowel het mensenleven als op het bedrijfsleven.

Visie.

Margareth Lake streeft ernaar om mens en organisatie over de hele wereld, op een lokale wijze te helpen om het leven te verbeteren. De rol van Margareth Lake is het bij elkaar drijven van ambitie, passie en karakter. Wij geloven in synergie en werken daarom in het belang van beide partijen voor een optimaal resultaat. Wij willen groeien op een verantwoordelijke manier, maar niet omdat het moet maar omdat het kan.

Strategie.

  • Hoe groeien we? Door organische bedrijfsgroei;
  • Onze gedrevenheid? Wij gaan verder waar een ander stopt, aan ambitie zit geen tijd verbonden, dus bij ons ook niet;
  • Wij werken vanuit 3 principes; ambitie, passie en karakter;
  • Eindeloze mogelijkheden voor onze medewerkers in zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling.

Unieke organisatie voor unieke mensen zorgt voor uniek werk! Wij geloven in de kracht van het individu, alleen met verschillende individuen en het gebruiken van hun uniekheid zal ons constant laten evolueren en ontwikkelen.

Ben je student, werkzoekend of zoek je een uitdaging?

Schrijf je hieronder in.

Schrijf je in!

Ben je student, werkzoekend of zoek je een uitdaging?

Schrijf je hieronder in.

Schrijf je in!