Accountmanager (Duits sprekende)

  • Permanent
  • Remote
€2500 - €8000
Commercieel/Verkoop

Site margarethlake Margareth Lake Group

A lake full of potential

Ben jij onze nieuwe Duits sprekende accountmanager of recruiter op zzp basis bij Margareth Lake Group?

Ken je de 60/30/10 regel? Goede verkoop is 60% luisteren, 30% praten en 10% stil zijn.

Jij bent die goede luisteraar die ook hoort wat er niet gezegd wordt, die snel kan schakelen in een gesprek en bij elkaar brengt wat de klant in Duitsland wilt en wat wij kunnen bieden.

Je bent zelfstandig en een teamplayer tegelijk. Als ZZP-er bepaal je zelf je salaris, een percentage van wat je omzet is voor jou. De drive om te scoren deel je met je collega’s.

Dat schept een ongelofelijk goede sfeer binnen Margareth Lake Group. Het is een plek waar je het beste in elkaar naar boven brengt en successen deelt.

Never stop learning. Iedere ochtend begint met een salestraining. Je leert graag en snel en je ervaart iedere dag opnieuw dat het toepassen van de tips werkt. De combinatie van jouw doorzettersmentaliteit en leergierigheid is goud waard.

Wij bieden jou

  • De mogelijkheid om veel geld te verdienen
  • De combinatie van jouw sales skills, ons succesvolle format en voortdurende interne training is goud waard. Bij ons kan je tussen de €3.000,- en €8.000,- per maand verdienen. Niet slecht, toch?
  • Een heerlijke plek om te werken
  • Ons kantoor is midden in de stad, gemakkelijk bereikbaar en modern ingericht. Een fijne werkplek die je deelt met gezellige collega’s. Geen haantjesgedrag hier, maar een sfeer waarin we elkaar helpen en beter maken.

Carrièrekansen

Wie voor Margareth Lake Group werkt, deelt in het succes. Onze business groeit hard en voor jou is alle ruimte om mee te groeien. Wil je meer verantwoordelijkheden? Laat maar zien wat je kan!

Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.